Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se. Ako ste novi prvo se registrujte.

Korisničko ime: Lozinka:

Prikaži poruke

Ovaj odeljak vam dozvoljava da vidite sve poruke ovog člana. Imajte na umu da možete da vidite samo poruke iz onih oblasti kojima imate pristup.

Teme - highlanderka

Stranice: [1]
1
Knjiga Čarobni Svet Kristala / Septarin
« poslato: Maj 06, 2013, 08:30:39 pre podne »
Postovana Olga,

Imam Septari kamen, veoma lep primerak, kupila sam ga pre nekoliko godina bez nekog posebnog povoda, jednostavno - lep je i neobican. Cuvam ga na  stolu u centru sobe, na staklenom podmetacu zajedno sa parom Bodzi kamenja.  Jako bih volela da me uputite kako da zivim sa Septari kamenom - podaci na netu su kontradiktorni a stalo mi je do Vasheg mishljenja i saveta. Hvala unapred :)

2
Knjiga Čarobni Svet Kristala / Vogel kristali
« poslato: Novembar 04, 2012, 06:25:57 pre podne »
Postovani, polako i trapavo cinim prve korake u svetu kristala. Nesigurna sam i, do sada, imam vishe intuitivnog nego formalnog znanja. Dogodilo se da sam, istrazujuci vash sajt, nekoliko puta otvarala neke opcije a dobijala sam sliku Vogel kristala. Poruka? U mom slucaju - sasvim moguce. Zato bih da pitam: kako se nabavljaju Vogel kristali ovde, u Srbiji? Naravno, interesuje me i njihova cena i nacin da se nabavi autentican kristal. Hvala na pomoci.

3
Knjiga Čarobni Svet Kristala / Kristail i chakre
« poslato: Oktobar 31, 2012, 05:29:35 posle podne »
Postovani, zelela bih da napravim privezak koji bi sadrzao krisale za svaku chakru, da kristal odgovara chakri, da li mozete da mi pomognete? Kristali bi bili obradjeni u perlu, u vertikalnom nizu, kao privezak. Problem je sto ne znam koji kristal odgovara kojoj chakri. Da li mozete da mi pomognete?

4
Knjiga Čarobni Svet Kristala / Ćilibar Original ili Kopija?
« poslato: Maj 28, 2012, 06:22:08 pre podne »
Postovani, molila bih da mi kazete kako da razlikujem pravi cilibar od kopije. Ovo mi je veoma vazno jer mi je cilibar potreban kao lek, zahvaljujem na pomoci.

Stranice: [1]