Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se. Ako ste novi prvo se registrujte.

Korisničko ime: Lozinka:

Autor Tema: Uticaj žada  (Pročitano 4569 puta)

njakicka

 • Newbie
 • *
 • Poruke: 4
  • Pogledaj profil
Uticaj žada
« poslato: Oktobar 14, 2012, 10:51:48 posle podne »

Želela bih da podelim moje iskustvo sa vama i da vas pitam za mišljenje. Nabavila sam kamen žada u cilju da pronadjem svoje pravo ja. Uglavnom sam spavala sa žadom ispod jastuka jer je kamen povelik za nakit. Počela sam imati intenzivne snove,za mene uznemirujuće jer su predstaljali moje strahove. To mi nije prijalo jer sam danima bila prestrašena i pod utiskom. Pročitala sam da je ametist protiv noćnih mora pa sam njega dodala ispod jastuka i iste noći noćne more se nisu pojavile. Od tog iskustva zaista verujem u kristale. U horoskopu sam strelac,sklona da podlegnem uticaju drugih ljudi,da drugi utiču da radim po njihovoj volji da bi bila prihvaćena,zapravo se bojim da ću biti odbačena. Dojadilo mi je to,želim da imam svoju ličnost i da pronađem svoje ja. Znam da će mi kristali pomoći samo nisam sigurna da li sam izabrala pravi kamen? Koji je kamen ili koja kombinacija kamena je za mene u ovom slučaju? Unapred hvala i srdačan pozdrav.
Sačuvana

Olga

 • Administrator
 • Newbie
 • *****
 • Poruke: 12
  • Pogledaj profil
Odg: Uticaj žada
« Odgovor #1 poslato: Oktobar 15, 2012, 01:16:14 posle podne »

Draga Njakicka, :)

Kristali su naši prijatelji ukoliko ih volimo i verujemo u njih. Tada će njihova delotvornost doći do izražaja na puno divnih, nezamislivo korisnih nivoa. U kristale, zaista, iako se niste vi sami uverili, možete slobodno i bez straha verovati. Verujte im u samom startu i ne kvarite moguću harmoniju odnosa. Prihvatite ga zdušno i budite iskreni prema njemu. U pitanju je zajednički timski rad. Vi i vaš kristal, samo zajedno možete nešto postići. Pasivan stav i zahtevno očekivanje neće doneti najbolje rezultate.

Da li ste dobro očistili, napunili, naelektrisali i programirali vaš žad. Da li ste se iskreno i otvoreno sprijateljili sa vašim kristalom. Da li ste ga zavoleli, da li mu se divite.

Ako svesno nastojimo da napravimo most između našeg unutrašnjeg i spoljašnjeg života, ako pokušavamo da budemo objektivni u vezi naše subjektivne stvarnosti, onda radimo duhovno. Duhovna nauka nam ukazuje da smo Duša sa telom, a ne telo sa Dušom. Što se više identifikujemo na taj način, to postižemo veću bezuslovnu ljubav, moć, snagu i sposobnost da uđemo u jedinstvo sa Višim Ja.

Pošto ste rođeni u znaku strelca, za vas su značajni idealizam i moć viđenja, drugim rečima, usmerenost vizijom Duše. Putem vašeg truda, podrške i predanost idealu razvićete um i intuitivnu percepciju što će spojiti vašu integrisanu ličnost i Dušu u harmonično jedinstvo. Ljubav i harmonija iako se kod strelaca događaju kroz konflikt u konačnom ishodu ipak spajaju dualnu prirodu ljudskog bića u jedinstvenu celinu.

U međuvremenu napisala sam još jednu interesantu knjigu Mistični Kamenovi Rođenja. Vaš kamen rođenja je kalcedon. Osim kalcedona, za vas rođene u znaku strelca, mogu biti značajni i tigrovo oko, topaz, sodalit, sugilit i ametist.

Da li su vaši snovi koji su vam izazivali strah i noćne more bili obični snovi ili su se manifestovali kroz hipnagoške slike, na čega su se odnosili, itd.? Noćne more mogu nositi značajnu poruku!

Olga
Sačuvana

njakicka

 • Newbie
 • *
 • Poruke: 4
  • Pogledaj profil
Odg: Uticaj žada
« Odgovor #2 poslato: Decembar 02, 2012, 09:49:28 posle podne »

Kad ste mi napisali odgovor,ispraznila sam žad i napunila ga,i sad ga nosim stalno. Više nisam imala noćne more. Snovi su uglavnom bili vezani za moje strahove,događalo se baš ono od čega strahujem. Planiram da nabavim još kristala,da se sa svakim sprijateljim,da ga proučavam,istražujem. Hvala na odgovoru. Planiram da naručim vašu knjigu enciklopediju,jedva čekam.
Sačuvana